Tuotteet

Täältä löydät kaikki tuotteemme ja jälleenmyyjämme.
Tämä ei ole verkkokauppa vaan ohjaamme sinut jälleenmyyjän verkkosivulle.

Parkkikiekot

Parkkikiekko, Perkele

Osta täältä >

Parkkikiekko, Lähetääx ajalulle?

Osta täältä >

Parkkikiekko, En oo v***u rauhallinen

Osta täältä >

Kiroileva Siili -Albumit

Kiroileva siili -albumi, 1

Kiroileva siili -albumi sisältää pihaeläimen toistaiseksi parhaat omakustanne- ja nettistripit. Ärhäkkä siili manaa p-leitä joka suuntaan, syystä tai ilmankin. Teräväkielisestä ja tunteikkaasta siilistä on tullut kulttisuosikki.

Osta täältä >

Kiroileva siili -albumi, 6

Kiroilevan siilin kuudennessa albumissa jatketaan tutulla piikikkään suorasukaisella meiningillä, eli tarjolla on ”siilisuhdesarjakuvaa” ja ”siiliarkea” rakastettujen hahmojen voimin. Hieman haikeuttakin on ilmassa, osittain varmaan siksi, että moninkertaisesti palkittu Kiroileva siili on sarjakuvapiirtäjä Milla Paloniemen mukaan vaipumassa hyvin ansaittuun horrokseen… ainakin joksikin aikaa!

Osta täältä >

Kiroileva siili -albumi, 7

Kiroileva siili kumppaneineen herää talvihorroksesta ja jatkaa yrmeitä seikkailujaan seitsemännessä albumissaan. Kiroileva siili on yhä v****untunut eikä halua kumarrella ketään. Siiliyhteisössä on sosiaalisen median myötä uudenlaista kitkaa, mutta siitäkin selvitään siilimäisellä tinkimättömyydellä. Siili sai alkunsa vuonna 2003, kun kiukkuinen piikkipallo piirtyi Milla Paloniemen luentolehtiöön. Sarjakuva saavutti huikean suosion ja sillä on vankkumaton lukijakunta. Kiroilevalle siilille myönnettiin 2008 ensimmäinen Sarjakuva-Finlandia -palkinto. Kiroileva siili 7 sisältää parhaat stripit viimeisimmän kolmen vuoden ajalta.

Osta täältä >

Kiroileva siili -albumi, 8

Kiroileva siili on palannut! Tässä äreässä, mutta hauskassa uutuusalbumissa siili sompailee rakkauden ja mustasukkaisuuden maisemissa ja ottaa kantaa uusiin ruokakulttuureihin ja muihin aikamme ilmiöihin. Suloinen piikkipallo tutustuu myös kauan kateissa olleeseen isoisäänsä, kokeilee akupunktiota aggressiivisuutensa hoitoon ja harkitsee horrostamista. Kiroilevan siilin mukana seikkailevat monet vanhat tutut siilihahmot, kuten Antti ja Citysiili. Milla Paloniemen piirtämä sarjakuva on saavuttanut huikean suosion ja sillä on vankkumaton lukijakunta. Kiroileva siili sai vuonna 2008 ensimmäisen Sarjakuva-Finlandia-palkinnon. Kiroileva siili 8 sisältää parhaat siilistripit viimeisimmän kolmen vuoden ajalta.

Osta täältä >

The Cursing Hedgehog

We all love hedgehogs, don’t we? How could anybody fail to be charmed by the cute and bashful little creatures? There’s one, though, that’s a bit different from the rest…

Irascible, aggressive, and foul-mouthed, this is one hedgehog you wouldn’t want to see waddling across your patio in search of trouble. Only a fool would mess with him, but under his spines he can be a softie too, a frustrated romantic who sometimes just needs a hug from his grandma.

The Cursing Hedgehog by Milla Paloniemi (1983–) is a bestselling and award winning Finnish comic strip that has reached its fifth collection in the original language. This is the first time the hedgehog has been spotted cursing in English. Welcome to the real world of hedgehogs! #%**¤!

Osta täältä >

Kiroileva siili -juhlakirja

Kiroileva siili – JUHLAKIRJA kokoaa supersuositun kulttihahmon ja sen tekijän vaiheet kymmenen vuoden ajalta yksiin kansiin. Se sisältää suosituimmat stripit, harvinaisemmat kohtaukset, sekä tekijän omat lempparit tunteellisen Siilin elämästä albumi-, sanomalehti-, kalenteri-, omakustanne- ja nettijulkaisuista. Sarjakuvien lisäksi teos esittelee Milla Paloniemen henkilökohtaisia muistelmia ja arkistokuvia liittyen kaikkeen hahmon ympärillä tapahtuneeseen.

Kiroileva siili on suomalaisen sarjakuvan oman tiensä kulkija, rakastettu ja inhottu, kaikkien tuntema, historiallinen hahmo. Tässä kirjassa Paloniemi kertoo sen uskomattomalta kuulostavan menestystarinan tunteella, kaunistelematta ja nöyrää kiitollisuutta huokuen.

Osta täältä >

Seinäkalenteri

Seinäkalenteri vuodelle 2019

Kiroileva siili 2019 -seinäkalenteri on kautta aikain hienoin Kiroileva siili -kalenteri. Kannesta ihanan sydämellinen ja pinkinhempeä, mutta sisältä kivan piikikkäästi punk-henkinen kalenteri. Luonnonsystävän ja korttien ystävän mieltä lämmittävästi tästä Milla Paloniemen metalligrafiikkaa sisältävästä laadukkaasta taidekalenterista saa käytön jälkeen leikattua 12 hienoa Kiroileva siili -postikorttia.

Osta täältä >

Kangasmerkki

Kangasmerkki, Perkele!!

Ympyrän halkaisija n. 10 cm.

Osta täältä >

Postikortit

Postikortti, Siilimummo

Postikortti 148 x 105 mm

Osta täältä >

Postikortti, Siilin potretti

Postikortti 148 x 105 mm

Osta täältä >

Postikortti, Apuva!

Postikortti 148 x 105 mm

Osta täältä >

Postikortti, Lomaterkut

Postikortti 148 x 105 mm

Osta täältä >

Postikortti, Erilainen ja ylpeä siitä

Postikortti 148 x 105 mm

Osta täältä >

Puskuritarra

Puskuritarra, Ei tartte päälle ajaa PRKL!!

Koko 279 x 76 mm, Huom! Tarrassa on valkoinen taustaväri.

Osta täältä >

Kaulapanta ja talutushihna

Kaulapanta ja talutushihna (Kana collection)

Osta täältä >